top of page
asset-1.png

Droogkuis 
en 
Onderhoud van kleding

Efficiënt, betrouwbaar en van hoge kwaliteit

DryClean

Eurocleaning levert al meer dan 50 jaar gespecialiseerde droogkuisdiensten. Zodra uw kleding bij ons wordt afgezet, zorgen onze professionals voor het schoonmaken van uw maatpakken, jurken, jassen en truien, delicate kleding, lingerie, stropdassen, jassen, slaapzakken, skikleding en nog veel meer. We reinigen ze met op de meest geschikte methode, verwijderen vlekken en verpakken ze zorgvuldig voor hun volgende gebruik.

 

Een continu monitoringproces.

Afgifte

Uw kleding wordt snel geïnspecteerd op het moment van afgifte en in geval van bijzondere instructies, worden die op uw ticket vermeld.

Vooraleer het strijken

Nadat uw kleding is schoongemaakt, wordt ze opnieuw geïnspecteerd voordat men ze gaat strijken.

Inchecken

Eenmaal in het systeem, wordt elk (kleding)stuk onderworpen aan een gedetailleerde inspectie op vlekken, beschadigingen en/of ontbrekende of gebroken knoppen.

Strijken

Tijdens het strijken inspecteren onze technici nogmaals de kleding.

Sorteren vooraleer het wassen

Als uw kleding eenmaal geïnspecteerd is, wordt ze nadien gesorteerd op "licht en donker".

Eindcontrole en verpakking

Eenmaal op kapstokken geplaatst, ondergaat uw kleding een laatste controle en zorgen wij ervoor dat de bestelling compleet is.

Households
HUISHOUDELIJK LINNEN EN WASSERIJ
Copy of Front-Rideau-1.jpg

Gordijnen en sluiers

Afhaling en levering

mogelijk

Blankets.jpg

Dekens

Grote voorjaars- of najaarskuis

Loft Bedroom

Dekbedden

Verfris ze in het voorjaar

Silk Pillows

Kussens

Moeten van tijd tot tijd stofvrij gemaakt worden

SleepingBag.jpg

Slaapzakken

Bereid de kampen en uw vakantie voor

Pillows And Sheets

Lakens

Er gaat niets boven schone, gestreken lakens

WeddingGowns
TROUWJURKEN EN GELEGENHEIDSKLEDING

ONZE DIENSTEN

Bij Eurocleaning zijn we expert in het schoonmaken van trouwjurken en gelegenheidskleding. Jaarlijks maken we ettelijke tientallen trouwjurken schoon.

Enkele van de diensten die u kunt verwachten voor het schoonmaken van trouwjurken en avondkleding:

  • Verwijderen van vlekken, van vuil en van zweet- of vloeistofvlekken

  • Speciale aandacht voor voedsel- en drankvlekken

  • De trouwjurken worden goed verpakt en beschermd..

Carpet

Wasserij

Lakens, hoeslakens, kussenslopen of andere water-afwasbare kleding : niets beter dan ze schoon, fris en goed gestreken te hebben. Bovendien worden ze goed verpakt en kunt u ze makkelijk zo opbergen in uw kasten.

Tapijten

Hoewel ze minder vaak moeten gewassen worden, hebben uw gordijnen, sluiers en luifels evenveel zorg nodig als uw kleding: goed onderhouden zorgen ze voor een frisse lucht in huis.

Leather

Leder en suède

Wist je dat niet alle leersoorten gelijk zijn? Lederen kleding kan een belangrijke investering zijn en moet zorgvuldig worden gekozen en behandeld om de duurzaamheid ervan te verzekeren. Vergeet niet dat leder geen stof is en niet als zodanig kan worden gereinigd. Het kan uitdrogen of schimmelen als het wordt bewaard in een onaangepaste omgeving.

Zorg ervoor dat u alle onderhoudsinformatie bijhoudt die bij uw (kleding)stuk werd gegeven, en breng dit mee om een professionele reiniging te garanderen. Bijpassende kleding moet steeds samen worden behandeld en schoongemaakt, om ervoor te zorgen dat ze bij elkaar blijven passen.

Bel ons op : +32-2-672.90.90
DSC_0071+ - Copy.jpg
Behandeling van vlekken

Professionele droogkuisbedrijven weten wat ze doen als het om vlekken gaat. Dit is een van de meest voorkomende problemen die ze tegenkomen en oplossen. Zelfs de meest rampzalige vlekken kunnen met relatief gemak verwijderd worden dankzij hun speciale oplosmiddelen en hun specifieke uitrusting en opleiding. Om een vlek efficiënt te verwijderen, moet men rekening houden met een aantal factoren: de aard van de vlek, het soort stof en de kleurvastheid van de kleurstof.

bottom of page